16 beste deepfake-apps voor Android en iOS in 2023 (2024)

Deepfake bestaat al een tijdje. Ondanks de controverse wordt het nu een populaire technologie om een ​​afbeelding of video te manipuleren alsof deze echt is. Het maken van misleidende inhoud vereist geen hoog vaardigheidsniveau. Download gewoon de beste deepfake-apps op je mobiele telefoon en ga aan de slag.

Er zijn tientallen deepfake-apps waarmee je grappige memes of misleidende inhoud kunt maken. De meeste apps zijn gebruiksvriendelijk, zodat je zonder extra moeite foto’s, video’s of audio bewerkt. Met een breed scala aan functies op uw bureau, is het gemakkelijker om een ​​app te vinden die aan uw behoeften voldoet.

Top 16 beste deepfake-apps voor Android en iOS

Merk op dat een deepfake zowel goed als slecht kan zijn. De volgende apps zijn voor plezier en creativiteit, wat betekent dat je verstandig moet zijn bij het gebruik van deze tools.

1. FaceApp

Downloaden op Google Play Downloaden in de App Store

FaceApp is ‘s werelds populairste app voor gezichtsbewerking en beauty voor Android en iPhone. Het wordt ondersteund door kunstmatige intelligentie voor soepele en soepele fotobewerking.

Hoewel veel gebruikers deze app gebruiken om hun selfies te verbeteren, kun je de afbeelding aanzienlijk wijzigen. Hiermee kunt u een snor of baard toevoegen, de haarkleur wijzigen en gezichtskenmerken bewerken. Je kunt ook zien hoe je er in de toekomst uit zult zien.

Daarnaast biedt FaceApp een krachtige video-editor om filters toe te passen op je video’s. Live video bewerken was nog nooit zo eenvoudig!

2. Bijwerken

Downloaden op Google Play Downloaden in de App Store

Deze bekroonde face-wisselaar-app is ontworpen om realistische deepfake-video’s en -afbeeldingen te maken. Het heeft het vermogen om je gezicht te transformeren, zodat je een nieuw persoon kunt worden door middel van gezichtstransformatietechnologie.

Reface is ook uitgerust met face-swap-technologie waarmee je je gezicht in een ander gezicht kunt veranderen. Door vloeiende bewegingen en overtuigende gezichtsuitdrukkingen zal niemand weten dat dit nep is. Deel voor de lol met je vrienden en bekijk hun reacties.

Er zijn veel andere functies in Reface, zoals face-swap en geslachtsverandering. De minst genoemde laat je zien hoe je eruit zou zien in een ander veld.

3. Mijn nalatenschap

Downloaden op Google Play Downloaden in de App Store

Het animeren van gezichten in uw oude foto’s is een briljant idee om uw stamboom tot leven te brengen. MyHeritage introduceert Deep Nostalgia, een ongelooflijke functie die dit mogelijk maakt. Het maakt gebruik van kunstmatige-intelligentietechnologie om mooie momenten opnieuw te creëren en opnieuw verbinding te maken met je herinneringen.

Met deze app kun je een stamboom bouwen door meerdere namen in te voeren. MyHeritage maakt gebruik van slimme matching-technologie die automatisch informatie vindt in zijn database. Hij heeft momenteel meer dan 81 miljoen stambomen wereldwijd en sommige daarvan zijn mogelijk aan u gerelateerd.

Bovendien kunt u met MyHeritage zwart-witfoto’s omzetten in kleurrijke foto’s met behulp van de kleurfunctie. Het zal je ook helpen een paar andere problemen op te lossen, zoals vervaagde kleuren en wazige gezichten. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit echt een geweldige foto-editor voor het behoud van je erfgoed.

4. Wombo

Downloaden op Google Play Downloaden in de App Store

Heb je ooit een rare selfie opgemerkt die kan zingen op sociale media? Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe mensen zo creatief kunnen zijn bij het bewerken van hun foto’s. En nu ga je hun geheimen leren kennen.

Wombo is een geweldige tool voor het maken van leuke en leuke zingende selfies. Het is eigenlijk een app voor lipsynchronisatie die kunstmatige intelligentietechnologie gebruikt om je selfies te laten zingen. Met een paar simpele stappen verras je je vrienden of familie met een unieke selfie.

Het gebruik van Wombo is ongelooflijk eenvoudig. Voeg na het starten van deze applicatie een selfie toe en kies een liedje om te zingen. Laat de magie werken en zie hoe Wombo je selfie verandert in een freaky zingende selfie. Vertel jij dit geheim aan je vrienden?

5. Jiggy

Downloaden op Google Play Downloaden in de App Store

Jiggy is een andere beste gratis deepfake-app om leuke nep-content voor sociale media te maken. Deze mobiele app werkt als magie. Met geavanceerde technologie animeert het stilstaande foto’s voor stickers, GIF’s of video’s. Gebruik unieke en eigenzinnige inhoud om uw vrienden of familie voor de gek te houden.

Behalve dat het een volledige lichaamsvervanging is, heeft Jiggy nog vele andere kenmerken. Je vindt meer dan 100 unieke dansen en GIF’s om foto’s te animeren. Het geeft u ook direct resultaat, zodat u handmatige bewerkingen kunt overslaan.

Ben je tevreden met je creatie? Deel het met je vrienden en geniet van het lachen. Bovendien is Jiggy helemaal gemakkelijk in gebruik. Voeg gewoon je foto’s toe, kies een dans en laat Jiggy de rest doen.

6 Face Swap Booth

Downloaden op Google Play Downloaden in de App Store

Als je graag van gezicht verandert, is deze deepfake-tool iets voor jou. Face Swap Booth is speciaal ontworpen voor het verwisselen van gezichten op foto’s, wat bizarre en onverwachte resultaten oplevert.

Verander de gezichten van je vrienden, familieleden of zelfs beroemdheden in je foto’s. Met geavanceerde bewerkingstools heb je tal van opties om foto’s na vervanging te verbeteren. En als je daar blij mee bent, sla dan de gezichten op om ze in andere foto’s te gebruiken.

Deze applicatie is uitgerust met een geavanceerde gezichtsdetector die automatisch gezichten op een foto detecteert. Je zult ook genieten van vooraf geladen foto’s van beroemdheden en hun gezichten om te delen.

7. Gezichtsmagie

Downloaden op Google Play Downloaden in de App Store

FaceMagic is een AI-app voor het wisselen van gezichten waarmee je gezichten kunt wisselen op elke afbeelding, video of GIF. Met slechts een paar eenvoudige stappen kun je binnen enkele seconden hilarische gezichten krijgen. Het enige dat u hoeft te doen, is een foto uit uw galerij uploaden en FaceMagic zijn deepfake-magie laten doen.

Naast het veranderen van zijn gezicht, kan hij nog een magie doen. Selecteer een foto en doe wat magie om de foto te laten dansen. Of misschien ben je geïnteresseerd in het veranderen van je gezicht of het gezicht van een vriend in beroemdheden.

Daarnaast is geslachtsverandering een andere feature die je niet mag missen. Door deze functie te gebruiken, kunt u zien hoe uw gezicht eruitziet in een ander veld. Deel foto’s met uw familie en voel het plezier.

8. Elke persoon

Downloaden op Google Play

Anyface is een fantastische app die je vrienden zal verrassen met een nieuwe look. Deze tool is ontworpen om uw foto’s te animeren en ze tot leven te brengen met slechts één klik. Om deepfake magie te creëren, moet je een foto selecteren en dat is alles. Binnen een paar seconden zie je een fris, nieuw gezicht.

Deze magische app zit boordevol leuke functies. Als het animeren van foto’s niet genoeg voor je is, breng dan foto’s tot leven en laat ze praten. Het heeft vooraf geladen zinnen die kunnen worden gebruikt om sprekende foto’s te maken. Als een van de beste deepfake-apps kun je er ook prachtige filters aan toevoegen om je imago te verbeteren.

Met een eenvoudige en duidelijke interface kan Anyface een geweldige app zijn voor iedereen. Maak je geen zorgen over je bewerkingsvaardigheden, want het bevat gebruiksvriendelijke tools. Geniet van de beste gebruikerservaring en update uw inhoud!

9. Deepfake-studio

Downloaden op Google Play

Deepfake Studio tilt face-swapping naar een hoger niveau. Als het verwisselen van gezichten in foto’s niet leuk meer is, heb je de mogelijkheid om de gezichten van artiesten in een muziekvideo te verwisselen.

Deepfake Studio heeft facettensets die dit mogelijk maken. Elk gezichtspakket bevat maximaal 500 afbeeldingen, wat betekent dat je onbeperkte opties hebt om van gezicht te wisselen. Dingen worden beter omdat je hiermee je eigen aangepaste gezichtssets kunt maken.

Zoals de meeste deepfake-apps, is deze tool uitgerust met AI-technologie die een soepele en naadloze overgang belooft. Zelfs als u een afbeelding met een lage resolutie heeft, kan Deepfake Studio deze opschalen voor een realistisch resultaat.

10. Gezichten

Downloaden op Google Play Downloaden in de App Store

Dit is de grappige gezichtsverandering die je nodig hebt om geluk met je vrienden te delen. Met deze applicatie kun je grappige video’s en GIF’s maken voor elk doel, zoals verjaardag, nieuwjaar of gewoon voor de lol. Het gebruikt je selfie-camera om een ​​foto te maken, dus zorg ervoor dat je camera aan de voorkant goed werkt.

Faces combineert je gezicht en grappige kaders om een ​​grappige en unieke foto te maken. Het heeft ook een grote selectie kapsels, brillen, hoeden en maskers om foto’s, gifs of selfie-video’s te verbeteren. Na een paar stappen kun je je creatie delen met je vrienden.

Als een van de deepfake-apps heeft Faces de mogelijkheid om gezichten in realtime te veranderen. Wissel van gezicht met vrienden, huisdieren of zelfs beroemdheden en geniet van een leuke tijd.

11. Kupa’s

Downloaden op Google Play

Als je meer van kopiëren en plakken houdt, zou Cupace op je lijst moeten staan. Dit is een bescheiden app voor het bewerken van foto’s met een eenvoudig ontwerp om memes en grappige foto’s te maken. Hoe het werkt is vrij simpel. Knip het gezicht van de foto uit en plak het in een andere. Dat is alles!

Teken voor het beste resultaat een pad op het gezicht voordat u gaat knippen. Gebruik indien nodig een vergrootglas om er zeker van te zijn dat je gezicht perfect is uitgesneden. U kunt ook tekst of stickers toevoegen om uw foto’s te verbeteren.

Dit is een geweldig alternatief voor face-swap. Dit geeft je niet alleen een beter resultaat, maar het helpt ook om je fotobewerkingsvaardigheden aan te scherpen.

12. FaceLab-foto-editor

Downloaden op Google Play

Sommige van je vrienden hebben deze app misschien op hun smartphone. Dit is vrij duidelijk omdat FaceLab een van de beste deepfake-tools is met een breed scala aan functies, waaronder geslachtswisselaar, app voor veroudering en baardeffect.

Met FaceLab kunt u een nieuwe afbeelding laten zien. U kunt de verouderingsfunctie proberen, waardoor u er jonger of ouder uitziet. Er is ook een geslachtsverandering die kan worden gebruikt om erachter te komen hoe je eruit zou zien in een ander veld. Ook wordt het baardeffect je favoriete app om je mannelijkheid te verbeteren.

13. SpreekPic

Downloaden op Google Play

Met miljoenen downloads heeft SpeakPic alles wat je nodig hebt om deepfake-inhoud te maken. Hiermee kunt u niet alleen de foto nieuw leven inblazen, maar kunt u ook tekst typen. Of je nu foto’s van beroemdheden of jezelf wilt bewerken, SpeakPic helpt je daarbij.

Deze deepfake-tool bevat een vertaler wiens stem je aan het lachen zal maken. Het heeft tientallen omroepstemmen om uit te kiezen, zodat u verschillende effecten kunt selecteren. Gelukkig zijn de stemmen in meerdere talen beschikbaar.

14. iphone

Downloaden uit de App Store

Gezichten verwisselen vanaf je iPhone is nu nog eenvoudiger geworden met iface. Met deze AI-aangedreven app kun je binnen enkele seconden creatieve video’s maken. Of je nu van je gezicht een coole filmclip wilt maken of je vrienden voor de gek wilt houden, deze app heeft alles wat je nodig hebt.

Bovendien kun je de creatie delen op sociale platforms zoals Instagram, TikTok, Twitter en Snapchat. Vergeet niet je privacy te beschermen door videobeschrijvingen en tags te bewerken.

15. Kopiëren Vervang Face Photo Editor

Downloaden uit de App Store

Net als bij Cupace, biedt deze iPhone-app je een eenvoudige face-swap. Je moet je gezicht uitknippen en op een andere foto plakken. Als je de voorkeur geeft aan de traditionele manier om van gezicht te wisselen, dan is deze foto-editor iets voor jou.

Na het downloaden kun je een aantal functies vinden, zoals collage, face blender en face bomb. Het stelt je ook in staat om foto’s te corrigeren en een nieuw kapsel toe te passen om je look te verbeteren.

16. Het oude gezicht van FaceLab

Downloaden uit de App Store

Als je plezier wilt hebben met filters, dan is FaceLab Old Face het overwegen waard. Deze deepfake-app heeft veel functies om je foto’s te verbeteren, waaronder verouderingseffecten, geslachtsverandering en baardfilter.

Je kunt ook face morphing proberen om jezelf te veranderen met coole filters en voor en na de vergelijking controleren. Je hebt onbeperkte opties voor het bewerken van foto’s, dus je zult nooit je interesse in deze tool verliezen.

De lijst met de beste deepfake-apps die hier wordt gepresenteerd, helpt je een coole app te vinden voor het maken van nep-realistische inhoud. Heb je een beslissing genomen?

16 beste deepfake-apps voor Android en iOS in 2023 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Annamae Dooley

Last Updated:

Views: 5793

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Annamae Dooley

Birthday: 2001-07-26

Address: 9687 Tambra Meadow, Bradleyhaven, TN 53219

Phone: +9316045904039

Job: Future Coordinator

Hobby: Archery, Couponing, Poi, Kite flying, Knitting, Rappelling, Baseball

Introduction: My name is Annamae Dooley, I am a witty, quaint, lovely, clever, rich, sparkling, powerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.