Yeni Başlayanlar İçin 10 Kaykay Modeli Tavsiyesi (2024)

Sokak tarzının vazgeçilmez araçlarından olan kaykay kullanmaya yeni başlıyorsanız hangi modeli seçeceğinize karar vermek biraz zor olabilir. Kaykay dünyasına yeni adım atanların ve profesyonel bir kaykaycı olma yolunda adım adım ilerleyen kullanabileceği en iyi 10 kaykay listesini hazırladık ve modellerin öne çıkan özelliklerinden bahsettik.

Yıllarca yabancı filmlerde en havalı çocukların kaykay kullandığını ve bu basit ama eğlenceli araçla ortalığın tozunu attırdıklarını izledik. Yakın bir zamana kadar ülkemizde uygun fiyata kaliteli kaykay bulmak zordu. Ancak son yıllarda üreticiler, pek çok farklı özelliğe sahip kaykayları uygun fiyata satmaya başladılar. Bugün artık her bütçeye göre, farklı özelliklere sahip pek çok kaykay modeli var.

Kaykay modeli seçmek zor bir iş çünkü bu aracı kullanma tecrübenize, nerede kullanacağınıza, ne yapacağınıza ve kaç tekerlekli istediğinize göre tercih edebileceğiniz pek çok farklı model var. Bu konuda en iyi tavsiyeyi usta kaykaycılardan alacaksınız. Ancak sizin için hazırladığımız en iyi 10 kaykay modeli listesini de inceleyin ve en azından piyasadaki modeller hakkında bir öngörü kazanmış olun.

Yeni başlayanlar için uygun kaykay modelleri:

  • Globe 8.125 G1 Supercolor Kaykay
  • Waveboard 2 Tekerlekli Kaykay
  • Şeffaf 4 Tekerlekli Kaykay
  • Delta Transparan Silikon Teker Üstü Zımparalı Kaykay
  • Xslide 22 LED Kaykay
  • 4 Tekerlekli Büyük Boy Ahşap Kaykay
  • Delta JVR 320 Kemik Teker Üstü Zımparalı Kaykay
  • Delta BNW 527 Kemik Teker Üstü Zımparalı Kaykay
  • Triathlon T139 LED Işıklı Tekerlekli Kaykay
  • Triathlon T132 Kare Desen Tahta Kaykay

Güvenli ve güçlü: Globe 8.125 G1 Supercolor Kaykay

Yeni Başlayanlar İçin 10 Kaykay Modeli Tavsiyesi (1)

2021 sezon ürünü olan Globe 8.125 G1 Supercolor Kaykay, 7 Katmanlı Kanada Akçaağacından yapılmıştır. Globe Premium üretan 52mm sertlik 99A tekerlekleri güçlü bir sürüş deneyimi sağlar. ABEC 7 yüksek hassasiyetli ise bu kaykayı çok daha güvenli ve etkili kullanmanızı sağlar. Ürünün n11 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Yeni başlayanlar için ideal: Waveboard 2 Tekerlekli Kaykay

Yeni Başlayanlar İçin 10 Kaykay Modeli Tavsiyesi (2)

Waveboard 2 Tekerlekli Kaykay, yeni başlayanlar ve çocuklar için ideal bir üründür. Yalnızca 2.4 kilogram ağırlığındadır. %100 poliüretan olan tekerlekler, polipropilen çekirdek ile güçlendirilmiştir. 88a sertliğindeki ABEC 5 rulman sayesinde çok güvenli, keyifli ve etkili bir sürüş deneyimi yakalarsınız. Ürünün gittigidiyor sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Sınırlı ağırlık kapasitesi: Şeffaf 4 Tekerlekli Kaykay

Yeni Başlayanlar İçin 10 Kaykay Modeli Tavsiyesi (3)

65 cm uzunluğunda ve 18 cm genişliğinde olan Şeffaf 4 Tekerlekli Kaykay, silikon malzemeden üretilmiş şeffaf ve ışıklı tekerlekleri ile dikkat çekiyor. 70 kilogram taşıma kapasitesine sahip olduğu için dikkat edilmesi gerekir. Sıra dışı pek çok tasarım modeline sahip olan model, dayanıklılık güçlendirmesine sahiptir. Ürünün gittigidiyor sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Herkese uygun: Delta Transparan Silikon Teker Üstü Zımparalı Kaykay

Yeni Başlayanlar İçin 10 Kaykay Modeli Tavsiyesi (4)

14 yaş ve üzeri için tavsiye edilen Delta Transparan Silikon Teker Üstü Zımparalı Kaykay, dayanıklılık güçlendirmesine sahiptir. Abec 1 bearing rulman sayesinde güvenli ve etkili bir sürüş deneyimi sunar. 100 kilogram ağırlık taşıma kapasitesine sahiptir. Özel zımparalı yapısı sayesinde ayağınız kaymaz ve bu sayede amatörler bile kullanabilir. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Çocuklar için ideal başlangıç kaykayı: Xslide 22 LED Kaykay

Yeni Başlayanlar İçin 10 Kaykay Modeli Tavsiyesi (5)

Xslide 22 LED Kaykay için söylenebilecek belki de ilk şey bilim kurgu filmlerinden çıkmış gibi göründüğüdür. abec 7 rulman kullanılmıştır ve 6 yaş üzeri için uygundur. Xslide 22 LED Kaykay çok fazla ağırlık taşıyamıyor bu nedenle çocuklar için kullanılacak bir başlangıç kaykay modeli olarak görülebilir. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Gerçek sokak tarzı: 4 Tekerlekli Büyük Boy Ahşap Kaykay

Yeni Başlayanlar İçin 10 Kaykay Modeli Tavsiyesi (6)

Klasik sokak tarzını başarıyla yansıyan 4 Tekerlekli Büyük Boy Ahşap Kaykayın uzunluğu 60 cm, genişliği ise 15 cm. Silikon tekerlekleri sayesinde çok daha esnek bir sürüş yakalarsınız. Silikon tekerlerin gövde ile bağlantısını sağlayan metal aksamlar ise maksimum sürüş güvenliği sağlar. Ürünün gittigidiyor sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Tam bir fiyat performans modeli:Delta JVR 320 Kemik Teker Üstü Zımparalı Kaykay

Yeni Başlayanlar İçin 10 Kaykay Modeli Tavsiyesi (7)

Dayanıklılık güçlendirmesine sahip olan Delta JVR 320 Kemik Teker Üstü Zımparalı Kaykayın özel zımparaları yüzeyi sayesinde kayma yaşanmaz ve bu sayede amatörler bile keyifle kullanabilir. Maksimum 100 kilogram ağırlık kapasitesine sahip olan alüminyum şase 608z bearing kullanılarak güvenlik üst düzeye çıkarılmıştır. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Çok satanlardan: Delta BNW 527 Kemik Teker Üstü Zımparalı Kaykay

Yeni Başlayanlar İçin 10 Kaykay Modeli Tavsiyesi (8)

Amazon çok satanlar listesine girmeyi başarmış olan Delta BNW 527 Kemik Teker Üstü Zımparalı Kaykay, sıradışı tasarımı ile dikkat çekiyor. 79 cm uzunlukta ve 20 cm genişlikte olan model dayanıklılık güçlendirmesine sahiptir. Zımparalı özel yüzeyi sayesinde amatörler tarafından bile güvenle kullanılabilir. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Çocuklar için en iyisi: Triathlon T139 LED Işıklı Tekerlekli Kaykay

Yeni Başlayanlar İçin 10 Kaykay Modeli Tavsiyesi (9)

Triathlon T139 LED Işıklı Tekerlekli Kaykay, özellikle çocuklar son derece kullanışlı başlangıç kaykayı. Tekerlekleri PVC malzemeden yapıldığı için çok fazla ağırlık taşıyamayacaktır ancak dayanıklılık güçlendirmesine sahiptir. Tekerleklerinin LED ışıklı olması ise modelin en dikkat çeken özelliklerinden bir tanesi. Ürünün n11 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

En hafif modellerden: Triathlon T132 Kare Desen Tahta Kaykay

Yeni Başlayanlar İçin 10 Kaykay Modeli Tavsiyesi (10)

Sokak tarzını en iyi yansıtan sıradışı tasarımı ile dikkat çeken Triathlon T132 Kare Desen Tahta Kaykayın boyu 77 cm, genişliği 19 cm. PVC tekerleklere ve çelik rulmana sahip modelin ağırlığı 1.5 kilogram. Zımparalı yüzeyinin altındaki güçlü ahşap gövdesinin maksimum taşıma kapasitesi 85 kilogram. Ürünün n11 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Sokağın havalı aracı kaykaya yeni başlayanlar için en iyi kaykay modellerinden oluşan bir liste hazırladık ve kısaca modellerin öne çıkan özelliklerinden bahettik. Listemizdeki ürünlerin fiyatları, farklı alışveriş sitelerinde yer alan farklı kampanyalara göre değişiklik gösterebilir.

Yeni Başlayanlar İçin 10 Kaykay Modeli Tavsiyesi (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Ignacio Ratke

Last Updated:

Views: 6637

Rating: 4.6 / 5 (56 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Ignacio Ratke

Birthday: 1999-05-27

Address: Apt. 171 8116 Bailey Via, Roberthaven, GA 58289

Phone: +2585395768220

Job: Lead Liaison

Hobby: Lockpicking, LARPing, Lego building, Lapidary, Macrame, Book restoration, Bodybuilding

Introduction: My name is Sen. Ignacio Ratke, I am a adventurous, zealous, outstanding, agreeable, precious, excited, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.